Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Fiskars partner Karcag

A Fiskarst 1649-ben hozták létre, így ma a nyugati világ egyik legrégebbi vállalataként tartják számon. Ollói és kései világszerte elismertek, ugyanakkor nem csak kiváló minőségű konyhai eszközöket gyártanak, hanem a kertek és parkok könnyű és hatékony gondozásához is számtalan profi szerszámot nyújtanak. Híresek tovább a könnyű és tartós nyelű, prémium Fiskars fejszék is.

Fiskars fejsze, balta

A Fikars fejszék többféle súllyal és nyélhosszal rendelkeznek, hogy minden művelethez ki lehessen választani a megfelelő típust. A nyelük nem tömör fa, hanem egy rendkívül tartós és könnyű műanyagkeverék. A balta nyele a rezgéseket elnyelni, a végén található visszahajlás pedig megakadályozza a kézből való véletlen kicsúszást. Minden fejszét és baltát élvédővel adunk át, ami biztonságosabbá teszi a szállítást és a tárolást. Az élük rendkívül tartós, de szükség esetén kérhet hozzá egy kombinált Fiskars kés- és baltaélezőt, hogy évek múlva is olyan legyen a fejsze, mintha nemrég vásárolta volna.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/fiskars-termekek#sigProId877cce9e02

Fiskars ásó, ásólapát, kerti villa

A fiskars ásó és lapát masszív, nagy teherbírású - ugyanakkor kényelmes vele dolgozni. Az eszközök kialakítása és a rövid nyelű, D markolatos megoldás előre szokatlannak tűnhet a magyar szemnek. Ha viszont egyszer kipróbálja, garantáltan meg fogja őket szeretni.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/fiskars-termekek#sigProId303b35bf64

Fiskars ágvágó, metszőolló

A metszőollók és ágvágók kényelmessé és élvezetessé teszik a kerti metszéseket. Gyors, pontos munkavégzést tesznek lehetővé az idális ívű, különlegesen edzett vágóéleknek köszönhetően. A legtöbb Fiskars ágvágó és metszőolló olyan nyéllel rendelkezik, amelyek megtöbbszörözik az emberi erőt, így nem kell munka közben erőlködnie. A legtöbb profi vágószerszámnak cserélhető az éle, így az ipari felhasználás mellett is tartósan számítha ezekre a kerti ezsközökre.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/fiskars-termekek#sigProIdced35a70db

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon