Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Fűnyírógépek

Husqvarna, Makita, Honda és  McCulloch fűnyírógépek értékesítésvel és teljes körű szervizével foglalkozunk, ugyanakkor külön is várásrolható olyan motor, illetve a csupasz motorhoz fűnyíró adapter.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/funyirogepek#sigProId1d06d2478a

Az elektromos fűnyírógépek általában fűgyűjtősek, míg a benzines gépek között már vannak oldalkidobós és mulcsozóbetétes megoldások is. Sőt, néhány esetben egy adott gép alkalmas a fű összegyűjtésére is, illetve egy mozdulattal átalakítható oldalkidobóssá.

Az akkumulátoros fűnyírók egyesítik a két hagyományos típus előnyeit. Csendesek, ugyanakkor nem kell a kábelt kerülgetni és nincs is helyhez kötve az ember. Ráadásul az egyre szigorúbb környezetvédelmi és üdülőövezeti szabályok is az akkus megoldások felé irányítják az emberek figyelmét. Az akkumulátoros fűnyírók elsőre beruházásigényesek, ha még nincs otthon a megfelelő töltő és akku - ugyanakkor ezekkel egy olyan komplett rendszert lehet otthon felépíteni, ami abszolút megfelel a modern kor követelményeinek. Pl. a Makita 100-nál is többféle gépet kínál ugyanahhoz a 18V-os akkumlátorához, ez pedig így maximálisan kényelmes és költséghatékony megoldás.

A megfelelő gép kiválasztásában szívesen segítünk, látogasson el üzletünkbe: 5300 Karcag, Jókai ú 28/b

 

Aktuális kínálatunk: Makita fűnyírók | Husqvarna fűnyírók | McCulloch fűnyírók

 

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon