Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Garancia

Figyelem! Az interneten árulnak külföldi beszerzésű és hamisított gépeket is, amik nem a magyar márkaképviseleten kereszül érkeztek az országba. Az ilyenek ára gyanúsan kedvező, viszont hiába regisztrálják be azokat a gyártó honlapján, nem lesz meg hozzájuk a plusz garancia. Az extra garanciát a gyártó magyarországi képviselete adja és csak a hivatalos viszonteladóktól vett gépekre vonatkozik.

A magyar törvények általában egy év garanciát írnak elő a szerszámgépekre és műszaki cikkekre, viszont több gyártó kínál kiterjesztett garanciát bizonyos feltételek teljesülése esetén. Ez nem minden gépre és nem minden esetében aktiválható, ezért kérjük, hogy érdeklődjön a részletekről.

Ha egy adott gépre 2 vagy 3 év garancia van, akkor azt minden esetben teljes körűen aktiváljuk a nálunk vásárolt gépek esetén. Az extra garanciák igénybevételének a feltételei a gyártó szerződési feltételei szerint változhatnak, ezért mindig érdeklődjön a vásárlás előtt!

Makita garancia

Minden nálunk vásárolt Makita gépre 3 év, illetve minden itt vásárolt Makita Li-ion akkumulátorra 2 év garancia van. A regisztrációt bárki elvégezheti az interneten keresztül, de a biztonság kedvéért mi mindig megtesszük, hogy biztosan ne legyen elgépelés vagy hibás kitöltés.

Az extra garancia feltételei:

 • Eredeti, sorszámozott Makita garanciajegy helyesen kitöltve az adatokkal
 • A vásárlást igazoló számla (másolata)
 • Online regisztráció
 • A regisztrációt igazoló kinyomtatott PDF dokumentum (ezt mi átadjuk a vásárláskor)

Honda Garancia

A legtöbb Honda gépre 3 év garancia van akkor, ha a gépet egy szerződött szakszervizben beüzemelik és a vásárlást követő évfordulókon egyszer átvizsgálják, karbantartják. A részletekről és pontos típusokról mindig érdkelődjön a vásárlás előtt!

 • Eredeti, sorszámozott Honda garanciajegy helyesen kitöltve az adatokkal
 • A vásárlást igazoló számla (másolata)
 • Online regisztráció
 • A beüzelemés igazolása a gépet átadó szakszerviz által
 • Az éves kötelező szerviz igazolása egy hivatalos szakszerviz által

Husqvarna Garancia

A Husqvarna a gépek egy részére 2 év garanciát biztosít, viszont kizárólag a szakkereskedő tudja ezt aktiválni. A legtöbb fűnyíróra és a kisebb teljesítményű láncfűrészekre vonatkozik az extra garancia, illetve az akkumulátoros gépekre - viszont a konkrét géptípusokról mindig érdeklődjön.

A Husqvarna garancia feltételei:

 • Eredeti Husqvarna garanciajegy helyesen kitöltve az adatokkal
 • A vásárlást igazoló bizonylat (másolata)
 • Online regisztráció
 • A regisztrációt igazoló kinyomtatott PDF dokumentum (ezt mi átadjuk a vásárláskor)

 

A garancia minden esetben a gyártási eredetű hibákra vonatkozik rendeltetésszerű használat mellett. Ha a gépeket rossz üzemannyaggal, szakszerűtlenül, túlterhelve üzemeltetik, akkor az a felhasználó hibája, amiért egyetlen gyártó sem tud felelősséget vállalni. Minden esetben olvassa el a géphez tartozó magyar nyelvű használati útmutatót, illetve kérje a szakszerviz segítségét, ha kérdése van vagy problémát tapasztal.

Ne próbálja meg egyedül megjavítani a hibát, mert előfordulhat, hogy még több problémát okoz a gépben!


 

 

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon