Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Gépkölcsönző Karcag, Jókai út 28/B

Az üzletünk gépkölcsönző is egyben, mert sokszor előfordul, hogy az embernek csak ritkán van szüksége egy adott szerszámgépre. Ilyen esetben érdemes egy profi gépet kölcsönözni, mint megvásárolni egy "egyszerűbb", hipermarketes gépet.

A gékölcsönzéshez személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és a kaució megfizetése szükséges. Ennek összege függ a gép értékétől, a bérlés idejétől és a munkavégzés helyétől egyaránt.

A legtöbb gép kikölcsönzöhető már egyetlen órára is, de néhányat csak több órára vagy egy egész napra tudunk csak átadni. A gép üzemeltetésével kapcsolatos egyéb költségek a bérlőt terhelik: pl. üzemanyag, gyémátkopás, damilkopás, stb.

A gépkölcsönés napidíja mindig az adott nap nyitvatartási iejére vonatkozik, tehát hétköznapokon a 8:00 és 17:00 közötti időszakra vonatkozik, nem pedig 24 órát jelent!

Fontos! Láncfűrészt és Fűnyírót nem tud bérelni tőlünk! Ezekből csak megvásárolható gépek vannak állandó raktárkészleten akkus, elektromos és benzines változatokban.

Építőipari és Kertészeti gépek bérlésére van lehetőség egyedi megállapodás alapján. Kérjük, érdeklődjön személyesen a választható gépekről és az óradíjakról.

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon