Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Oleo-Mac Karcag

Üzletünkben többféle Oleo-Mac gép közül választhat, melyekhez hosszútávon biztosítunk alkatrészeket is. Szervizünkben ezeket a gépeket javítjuk. Rendelésre többféle gépeti is szívesen hozunk, de állandó készleten csak a szivattyút tartjuk egész évben. A permetező szezonális termék, ezért kérjük, hogy érdeklődjön személyesen vagy telefonon.

Oleo-Mac benzines szivattyú

A WP300 -as szivattyú az egyik legnépszerűbb termékünk, mert kiváló ár-érték arányban tudjuk kínálni az egész évben. A legtöbb felhasználó itatásra és öntözésre használja akár naponta is, tehát hosszútávon is stabil megoldásnak bizonyult. Ez a legkedvezőbb árú benzines szivattyú, amit már érdemes megvásárolni, mert jó minőségű és van hozzá szervizháttér.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/oleo-mac-termekek-szerviz#sigProIde3dab996c6

Oleo-Mac permetező

Az Oleo-Mac MB800 -as gép az korábbi MB80 -as gép továbbfejlesztése, annak méltó utóda. Az üzemagyagfogyasztása kedvező, a károsanyag-kibocsátása pedig megfelel az szabványok szerinti előírásnak. Nagyméretű tartályával és erős motorjával gyors és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. Ugyanúgy megállja a helyét a kertekben, mint az állattartó telepeken is. A folyadéksugár a felhasználási igénytől függően állítható. Kedvező árú, alacsony szervizköltségű gép, amivel valóban el lehet érni a magasabb fák leveleit is. Ez nem egy nagyáruházi permetező, ez nem fogja cserben hagyni! Ha egy valóban megbízható, benzinmotoros háti permetezőgépet keres, akkor válassza nyugodtan az Oleo-Mac MB800 típust.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/oleo-mac-termekek-szerviz#sigProIddabbb98525

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/oleo-mac-termekek-szerviz#sigProId3e0cead1fa

Oleo-Mac szerviz

Műhelyünkben vállaljuk különböző Oleo-Mac gépek szervizét, karbantartását, illetve korlátozott számban tudunk biztosítani eredeti alkatrészeket, ha önállóan szeretné a gép javítását megoldani. Nem minden típushoz kapható készletről vagy rendelhető alkatrész, de a leggyakoribb fűkaszákhoz és láncfűrészekhez tartunk kiegészítőket.

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon