Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Husqvarna, Honda, Gardena robotfűnyíró

Robotfűnyíró értékesítésével, telepítésével és szervizével is foglalkozunk Karcagon és vonzáskörzetében, de kizárólag a saját márkáinkkal! Ezekről biztosan tudjuk, hogy kiváló minőségűek és hosszútávon is lesz hozzájuk alkatrész. Ismeretlen géptípusokkal sajnos nincs kapacitásunk foglalkozni és a beszerzésüket sem vállajuk.

A robotfűnyíró ma már nem a jövő, hanem a jelen! Bár Magyarországon még nem annyira elterjedtek, de egyáltalán nem új technológiáról van szó. Ezek kiforrott, abszolút megbízható gépek, amiknek számtalan előnye van:

  • teljesen önállóak így az embernek sokkal több szabadideje marad, amit a családjával tölthet vagy a hobbijának szentelheti
  • tökéletes gyepet eredményez, mert sokszor végigmegy egy adott kertrészleten
  • csöndes, ezért soha nem fogja zavarni a szomszédokat - akár még éjjel is dolgozhat
  • biztonságos, mert ha megpróbálják felborítani, akkor leáll a vágószerkezet
  • gazdaságos, mert kisebb egyszeri befektetést igényel, mint egy kertésznek kifizetni évente többször a munkadíját

Husqvarna robotfűnyírók

A Husqvarna Automower®  robotfűnyírók folyamatosan vágják a füvet, ezzel mindig tökéletes megjelenésű és egészséges lesz a kertje. A levágott fűnyesedék olyan kicsi lesz, hogy nem kell gyűjteni és nem is fog meglátszódni a kertben. Ott helyben lebomblik és táplálja a növényeket, ezzel természetes tápanyagutánpótlást biztosít. A Husqvarna robotfűnyírók többféle méretben és termékverzióban érhetőek el a helyi adottságoknak megfelelően. Nagy udvar vagy meredek terep? A legerősebb gépeknek a 45 fokos lejtő sem probléma! A vágás ideje teljeskörűen programozható, ugyanakkor a váratlan terepakadályok sem jelentenek problémát. A fűnyíró

Gardena robotfűnyíró

A Gardena egy profi kertészeti márka, ami a Husqvarna csoporthoz tartozik. A Gardena több évtizedes kertápolási tapasztalatával építette meg saját robotfűnyíróját, ami 2012-ben került forgalomba. Fűnyírói a különböző méretű kertekhez igazodnak. A legkisebbek 400 nm-ig ajánlottak, de a nagyobbakkal akár egy 1400 nm-es gyepfelület is szépen karbantartható.

Honda robotfűnyíró

- hamarosan -

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon