Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Kisgép Szerviz Karcag

Az összes általunk eladott gépet javítjuk garanciás időn belül és azon túl is, illetve biztosítjuk a hozzájuk szükséges tartozékokat és alkatrészeket hosszútávon. Ezzel szemben a nagyáruházi és egyéb kínai gépek javítását nem vállajuk, mert rendkívül gyenge minőségüek és nem is minden esetben lehet hozzájuk megfelelő alkatrészeket beüzemelni.

A szervizben több kolléga is dolgozik, ezért a kisebb javításokat általában pár napon belül el tudjuk végezni. Minden olyan esetben elhúzódhat az átadás, amikor alkatrészre vagy a vásárló döntésére kell várnunk.

A tavaszi és őszi főszezonban hirtelen sok gép beérkezik, így ilyenkor hosszabb javítási időkkel érdemes kalkulálnia. A gépek javítása során eredeti alkatrészekkel dolgozunk. Ettől csak az ügyfél kifejezett kérésre térünk el.

A szervizben elsősorban a Husqvarna, Honda, Makita, Dolmar, Oleo-Mac, Nilfisk és McCulloch gépeket javítjuk. Van továbbá alkatrészünk közvetelnül a gyártóktól a Partner, Jonsered, Gardena gépekhez is,

Hozhatóak továbbá: a Stihl és Wacker gépek is, mert azokhoz beszerezhetőek az eredeti alkatrészek.

 

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon