Kisgép Centrum

5300 Karcag, Jókai utca 28/B
06 (70) 409-7131
petrikisgep@gmail.com

Viper padlótisztító gép, seprőgép és szerviz

A VIPER a Nillfisk termékcsalád része, mely elsősorban a padlótisztító gépek miatt elismert és közkedvelt. (A Nilfisk fő termékvonalai a porszívó és a magasnyomású mosó.) 2017 óta már Karcagon is elérhetőek akár közvetlenül raktárról is - megrendelésre pedig bármelyik típust elhozzuk Önnek.

Viper padlótisztító gépek

A két legnépszerűbb modell az AS 380 és az AS 510 gépek. Ezek beépített akkumultárral rendelkeznek a kefék pedig egyszerűen és könnyen leszedhetőek és felhelyezhetőek. A gépek működése rendkívül egyszerű, ezért bármelyik kolléga könnyen meg tudja tanulni a használatukat. Nagyobb felületek gyors és hatékony tisztításhoz ideális választás egy ilyen padlótisztító gép.

A gépekhez szükséges ipari padlótisztító szer 1L és 10L kiszerelésben kapható.

View the embedded image gallery online at:
http://petrikisgep.hu/viper-termekek-szerviz#sigProId0e23366718

Viper gépszerviz

A nálunk vásárolt VIPER márkájú gépeket korlátozás nélkül, rövid határidővel fogadjuk garanciális és azon túli javításra is. Ebben az esetben vállaljuk a gépek időszakos szervizét, karbantartását és a kezelőszemélyzet betanítását is, ha szükséges.

A honlapon lévő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek! Az aktuális akciós árakról és a csomagajánlatokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

Karcag, Jókai út 28/b » Térképes nézes «
+36 (70) 409-7131 (Petri Mihály)
E-mailben az "Ügyfélszolgálat" oldalon